Radyo Yayını Nasıl Yapılır

22 Şubat 2013

radyo nasıl bulunduOndokuzuncu Yüzyıl elektromanyetik dalgalar ve bunların muhtemel uygulamalarının soruşturmaların başında gördüm. Bu erken kez keşifler benefitted Biz sadece amatör hem de profesyonel bu bilim adamları, eldeki ilkel araçları ile ne yaptığını ortaya çıkarmak için mümkün olduğunu hayret edebilirsiniz. Yani birçok erkek herhangi bir kişiye kredi vermek imkansız olduğunu, radyo gelişmesine katkıda bulunmuştur. Guglielmo Marconi radyonun babası olarak kabul edilirken, çoğu buluşlar olduğu gibi, o da diğerleri çalışmalarını dayanıyordu.
Giants Omuzlar üzerinde Giants

Elektromanyetizma Faiz bugün bildiğimiz gibi sonuçta radyo yol buydu. Çok erken 19. yüzyılda, deneyler dünyada çok sayıda insan tarafından yürütülen ediliyordu. Samuel Morse telgraf icat gerçekten bu ilgi gördü neydi, ve telgraf bilinir hale kısa bir süre sonra, başkalarının elektromanyetik alanlara anlamaya çalışıyorum başladı. Telgraf pahalı kablo gerek kalmadan ses sinyallerinin iletimi için bir yol iletmek için teller ihtiyaç olarak araştırıldı. İskoçya'da James Maxwell, ışık ve ses dalgaları seyahat bir teori vardı ve bu teori yana doğru olduğu kanıtlanmıştır, radyo ve tüm kablosuz iletimleri için temel oluşturur.

Radyo dalgaları iki diğer önemli öncülerinden Loomis, iki uçurtmalar ve bakır teller kullanarak verici ve alıcı kurmak başardı Washington DC, bir dişçi vardı. Yaptığı deneyler o bir mesafeden gönderilen bir mesaj göndermek ve almak olabileceğini kanıtladı, o bir araştırma bursu verildi. O gerçek, eğer basit bir kıvılcım verici ve alıcı yapmak başardı Ancak, çok önemli bir adım Heinrich Hertz tarafından çekildi. Biz hala Hertz'in adını kullanarak radyo dalga frekansını ölçmek.
İş Avansları

Nicola Tesla, Reginald Fessenden, ve Alexander Fleming, bu keşifler ile devam elektromanyetik dalgaların olanaklarını keşfetmek çalışın, tüm ses radyo bir olasılık yapmak için yardımcı oldu. 1906 yılında, bir müzik Noel Arifesi yayın Amerika Birleşik Devletleri East Coast dinleyicilere sunuldu, ve I. Dünya Savaşı, her evde bir radyo olması gerektiği fikri üzerinde yakaladı sonra.

Guglielmo Marconi diğerlerinin kuramları ve çalışmaları hakkında daha fazla bina için sorumlu olduğunu ve sonunda Avrupa, Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri'nde vericileri bir sistem kurduk. Marconi radyo icat etmedi ederken, o besbelli ağını genişletmek ve ticari bir olasılık haline yardımcı araç ve kapsamı vardı.
Radyo istasyonları 20. yüzyılın ilk yıllarında ortaya çıkmaya başladı ve radyo bugün bildiğimiz yüzünde almaya başladı önce uzun değildi. Bu başladığından beri Radyo milyonlarca evin müzik, düşünce ve hayalleri getirdi, ve bugün bile, televizyon ve internetten rekabet, radyo hala bir yere sahiptir. Orada gece ve gündüz güvenle her saat olmanın yanı sıra, radyo uzun otomobil gezileri daha keyifli hale getirmek için yardımcı olur. Önemli bilgi, radyo yoluyla yayılır.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder