İnternette Şifreli Tv İzle

14 Şubat 2013

İnternet televizyon kullanıcıların içerik bir arşiv ya da bir kanal dizinden izlemek istiyorum içerik veya televizyon programı seçmenize olanak sağlar. İnternet televizyon izlemenin iki biçim bir medya oynatıcı doğrudan içerik akışı ya da sadece kullanıcının bilgisayarına medya indirirken. Pazarı büyüyen "on Demand TV" ile, bu on-demand web siteleri veya uygulamalar büyük televizyon yayıncıları için gereklidir.

Örneğin, BBC iPlayer BBC başlığı biri nedeniyle BBC ilk bölüm izlerken insanlar için İngiltere'nin internet trafiğinin yüzde beşi üç yüzde devralarak Çırak şovları, haftada bir milyondan fazla video akışı kullanıcılar getiriyor iPlayer. Online TV içeriğin Boş büyümeye devam ediyor. Örneğin, Kanada Mayıs 2011 itibariyle gibi birçok önemli başlıklar da dahil olmak üzere ücretsiz akarsu, kullanılabilir 600'den fazla TV şovları vardı Survivor ve The Daily Show Jon Stewart ile.

şifreli tv izleHer gece 10 civarında. Azından on-demand televizyon doruklarına kullanımı  hizmetin en sağlayıcıları servisi, birçok farklı cihazlar üzerinde görülebilir, böylece birkaç farklı biçimlerde ve kalite kontrolleri sağlar. Bazı servisler Şimdi tarafı boyunca bir HD hizmeti sunmak kendi SD, akış aynı ama kullanılan cihaza HD kalitesi sunuyor, sürece bir HD ekranı kullanarak gibi. Tepe zamanlarda BBC iPlayer saniyede bilgi 12 GB (gigabyte) iletir. Bir ay boyunca iPlayer bilgilerin 7 PB (petabayt) gönderir.

2006 yılından önce, en catch-up hizmetleri kullanılan peer-to-peer kullanıcıların bir uygulama indirilen ve veri kullanıcılar ziyade artık daha sık kullanılan akış yöntemi veren servis sağlayıcı arasında paylaşılabilir edecekleri, (P2P) ağ. Şimdi çoğu hizmet sağlayıcısı uzaklıkta P2P sistemleri taşındı ve şimdi kullandığınız medya akışı . Mevcut altyapı merkezi akışı dağıtımı için gerekli bant genişliğini ele olamazdı çünkü eski P2P servisi seçildi. Bazı tüketiciler kısmen merkezi akarsu dağılımı rollout motive kendi video oynatıcı, tarafından tüketilen kendi yükleme bant genişliği gibi değildi.

New York, internet üzerinden müşterilerine Aereo akarsu ağı TV Mart 2012 yılında başlatılması. Yayıncılar Aereo yayıncılar ödemeden yayın sinyallerinin yakalanarak Aereo adlı müşterilerine içerik akışı Aereo aleyhine dava açtı. Temmuz ayı ortasına kadar 2012 yılında, bir federal yargıç Aereo start-up ile taraflı. Aereo 2013 sonuna kadar her büyük metropol alanı genişletmek için planlanmıştır

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder