Canlı İnternette Radyo Dinle

14 Şubat 2013

İnternet radyosu (ayrıca web radyo, net radyo, streaming radyo, e-radyo webcasting) internet üzerinden iletilen bir ses hizmetidir. İnternet üzerindeki müzik akışı genellikle webcasting , kablosuz yollarla genel yayın yapıyan kanallara denir.

İnternet radyosu içerir medya akışı çok geleneksel yayın gibi, durdurulmuş veya yeniden oynanması mümkün değildir müzik sürekli bir akış ile dinleyicilere sunmak; bu açıdan, bu talep üzerine dosya sunumu ayrıdır. İnternet radyo da ayrıdır podcasting içerir, indirmeden ziyade dinlenmek için kulanılır.

canlı internet radyosu
Birçok İnternet radyo hizmetlerine karşılık gelen geleneksel (karasal) ile ilişkili radyo istasyonu veya radyo ağı olarak sadece internet radyo istasyonları bu tür derneklere bağımsız olarak yayın yapmaktadır.

İnternet radyosu hizmetleri genellikle dünyanın her yerinde, örneğin bir tanesi trt radyo dinlemek içinde erişilebilir türkiye istasyonu Avrupa veya Amerikadan dinlenebilir. Bazı büyük ağlar CBS Radio ve Citadel Yayıncılık İngiltere'de ABD ve Chrysalis yılında (haber / tartışma ve spor istasyonları hariç) çünkü müzik lisanslama ve reklam kaygıları ülke içi dinleme sınırlamaktadır. İnternet canlı radyo popüler kalır arasında gurbetçilerin çoğu yeterince yerel radyo istasyonları (gibi ile servis edilmez olanaklar ve dinleyicileri eurodance , progresif rock , ambient müzik , halk müziği , klasik müzik ve stand-up komedi ). İnternet radyo hizmetleri haber, spor, konuşma, ve geleneksel radyo istasyonları mevcuttur müzik her formatta çeşitli türler sunuyoruz.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder