Galatasaray Porto Maçı Emirates Cup 2013

3 Ağustos 2013

Şampiyonlar ligi öncesi Galatasaray, dünyanın en prestijli hazırlık turnuvalarından biri olan Emirates Cup'ta bugün Porto'yla kozlarını paylaşacak. Saat 16.00'da başlayacak olan mücadeleyi DSmart Spor naklen ekranlara taşıyacak

GALATASARAY PORTO MAÇI
Galatasaray Porto Maçı

Galatasaray, yeni sezon öncesi en ciddi sınavına İngiltere’de çıkacak. Daha önce bu ülkede kamp yaparken Shrewsbury ve Notts County ile hazırlık maçı yapan Sarı-Kırmızılılar, Slovenya’da Olimpia’yla karşılaştı. Ardından İzmir’de Malaga’yla 3-3 berabere kalıp, Napoli deplasmanında 3-1 kaybetti. Ancak ne taraftarlar ne de teknik heyet için bu maçların fazla önemi yoktu. Çünkü herkes sabırsızlıkla Emirates Cup’ı bekliyordu. Dünyanın en prestijli hazırlık turnuvalarından biri olan Emirates Cup’a bu sezon Galatasaray, ev sahibi Arsenal, Portekiz ekibi Porto ve İtalyan temsilcisi Napoli katılıyor. Sarı-Kırmızılılar, turnuvadaki ilk mücadelesini Porto ile bugün yapacak. Saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Smart Spor naklen ekranlara getirecek.

İdeal 11 sahada

Emirates Cup’a büyük önem veren Fatih Terim, bunu sahaya süreceği yıldızlarla da gösterecek. İdeal 11’ini kullanacak. Ayrıca İmparator, Burak’ın yokluğunda farklı bir sistem denemeyi planlıyor. Daha önce 4-1-3-2’yle takımını oynatan Terim, bu kez 4-2-3-1 tandemini deneyecek. Solda Amrabat, forvet arkasında Sneijder ve sağ çizgide Hamit görev yapacak. Bu sistemle Galatasaray, kanatları daha etkili kullanmaya çalışacak.

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Riera, Selçuk, Melo, Hamit, Sneijder, Amrabat , Drogba

PORTO: Helton, Danilo, Otamendi, Mangala, Sandro, Lucho, Defour, Quintero, İturbe, Jackson, Lica

STAT: Emirates

SAAT: 16.00

YAYIN: Smart Spor

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder