DSmart Şampiyonlar Ligi İzle

1 Nisan 2013

galatasaray real madrid d-smartD-Smart Şampiyonlar Ligi İzle

Türkiye'nin önde gelen en büyük Dijital Platformu olarak Galatasaray Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçını canlı ve naklen yayınlayacak olan tek tv kanalı D-Smart 2007 yılından bu yana ülkemizde faaliyet göstern bir tv kanalıdır. Spor ve Eğlence dünyası hd kalitesi ile yüksek çözünürlükte tv izleme keyfini tabiki d-smart tv ile yaşanır.

Pazardaki yeni dinamikler doğrultusunda hizmet paketlerini sürekli geliştiren D-Smart, platforma özel tematik kanallar ile HD yayın yapan 30 kanalı, tüm ulusal kanallar ve Türksat'da yayın yapan yerli ve yabancı yüzlerce uydu kanalı ile dijital içerik hizmetlerini her gün 1 milyon 700 bini aşkın D-Smart kullanıcısına sunmaktadır.

İnternet ve dijital yayıncılık teknolojilerinin kesişim noktasında yaptığı yatırımlarla büyüyen D-Smart, 2010 yılında internet opertörü olan smile şirketi ile pazardaki yeni dinamikleri takip ederek müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda bir araya gelmiştir. D-Smart, bu yeni birliktelik ile tüketicilere internet ve televizyon hizmetlerini tek bir elden sunabilecek bir eğlence platformu yaratarak, tüketicilere avantajlı fiyatlar yanında hizmet kolaylığı sunmaktadır.

D-Smart'ın HD kanal serisinde yer alan Smart SinePlus HD, Smart SineGold HD, SinemaTV HD, SinemaTV HD 2, SinemaTV Aile HD, SinemaTV 1001 HD, FX HD, FOX Crime HD, Dizi Smart HD, Smart HD / 3D, Hde, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, Smart Spor HD, NBA TV HD, EuroSport HD, Euro Futbol HD, Fox Sport HD, Kanal D HD, Star HD, ATV HD, A Haber HD, Kitchen24 HD TRT HD, BBC HD, Travel Channel HD, Semerkand TV HD ve Penthouse HD kanallarına her yıl düzenli olarak yenileri eklenmektedir. Ayrıca, 2011 yılında D-Smart HD ve D-Smart HD Plus ürünlerimiz üzerinden, ilk kez ayrı bir kanal ile 3D yayına Şampiyonlar Ligi maç yayınlarıyla başlanmıştır.

2013 itibari ile kullanıcıların hizmetine sunulan D-Smart Blu ile D-Smart kullanıcıları seyretmek istedikleri herşeye artık daha kolay ulaşıyor, yayın akışına bağlı kalmadan istedikleri içerikleri, istedikleri zaman seyredebiliyorlar. D-Smart Blu, internet bağlantısı ile ister bilgisayardan/laptoptan, ister ipad, iphone ve diğer cihazlardan, canlı yayın yapan kanallara, film, dizi, spor, belgesel gibi güncel içeriklere ulaşılmasını sağlıyor.


Şampiyonlar Ligi 2013 Çeyrek Final Galatasaray Real Madrid Maçı D-Smart Tv ile İzleme Keyfini Sende Yaşa

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder