D-Smart Tv ile Maç Tv İzleme Keyfi

1 Nisan 2013

d-smat-izleD-Smart Tv ile Maç Tv İzleme Keyfi

Şifreli tv dijital platformu D-Smart Doğan Yayın Holding tarafından 2006 yılında başlayan ve 2007 Şubat ayında hizmete giren dijital tv kanalıdır. D-Smart Tv Türksat 2A ve 3A uydular üzürinden şifreli tv olarak yayın yapmaktadır.

D-Smart tv kanal listesinde 250 üzeri hd kalitesinde izleyebileceğiniz kanallar muvcuttur. D-Smart tv aynı zamanda HD+Modüllü SD/HD üyelik hizmeti sunmaktadır.  Kendine ait olan Movie Smart, Smart SinePlus, Smart SineGold, Smart SineGold 2, Smart SineFest, Smart SineTürk kanallarının yanında Sinema TV, Sinema TV 2, Sinema TV Aile, Sinema TV 1001 gibi sinema kanallarını bünyesinde bulundurmaktadır.

Kendine ait Max Smart, Yeşilçam Smart, Dizi Smart, Smart Çocuk gibi kanalların yanı sıra Discovery Channel, Discovery HD Showcase, Discovery Travel & Living, Discovery World, Discovery Science, Investigation Discovery, Animal Planet, Animaux, Chasse et Pêche, AB Moteurs gibi kanalları bulundurmasından dolayı belgesel açısından zengindir. 11.11.11 tarihinde FX HD, FOX Crime HD, 23.11.11 tarihinde Sinema TV Aile HD kanalları platforma eklenmiştir

MTV Türkiye ve Nickelodeon Türkiye kanallarının 2011 yılında anlaşmaları bittiğinden dolayı Türkiye'de yayınları durdurulduktan sonra, D-Smart her iki kanalın da avrupa genelinde yayın yapan MTV Europe ve Nickelodeon Europe kanallarını listesine eklemiştir. Sonrasında Digiturk'un Viacom ile anlaşma sağlaması nedeniyle platform üzerindeki yayınlar sonlandırılmıştır.

D-Smart, özel kanallarında VideoGuard şifreleme sistemini kullanmaktadır. Giriş paketi, Eğlence paketi, Maxi paket ve Full paket olmak üzere dört ana paketin yanı sıra SinemaTV, D-VD Club gibi ek paketler de bulunmaktadır.

Son zamanlarda NBA yayın hakları, Formula 1 yayın hakları ve UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ortak yayın haklarını alarak yatırımlarına devam etmiştir.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder