Beşiktaş Kasımpaşa Maçı Canlı

23 Mart 2013

Beşiktaş Kasımpaşa Maçı Canlı
Geçen hafta Trabzonspor ile deplasmanda berabera kalan Beşiktaş 26.hafta Spor Toto Süper Lig maçına kendi saha ve seyircisi önünde bu yılın flash takımı Kasımpaşa sporu konuk edecek. Mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkacak olan Siyah-Beyazlılar maçı kazanıp lider Galatasaray' ile arasındaki puan farkını azaltmayı planlıyor. Lig Tv canlı olarak yayınlanacak maçı tüm futbol severler özellikle beşiktaş taraftarı maç saatini bekliyor.


Beşiktaş Kasımpaşa Maçı Saat 19.00'da İnönü'de

Bu akşam nefesler tutulacak, gözler İnönü Stadı’nda Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanacak maça çevrilecek. Şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Siyah-Beyazlı ekipte Kasımpaşa karşısında hedef mutlak galibiyet. Lider Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada Trabzonspor’la berabere kalarak zirveyle arasındaki puan farkını azaltma şansını kullanamayan Beşiktaş’ın kayba tahammülü yok. Mutlak 3 puan parolasıyla yola çıkan Aybaba’nın ögrencileri rakibini devirip hem geçen haftaki puan kaybını telafi etmek hem de zirveye biraz daha yaklaşmak istiyor. Ligde üst sıraları hedefleyen iki takımın mücadelesi saat 19.00’da başlayacak, maçı deneyimli hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Almeida ve Fernandes kadroda

Beşiktaş, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi. Sakatlıkları süren İsmail Köybaşı ve Uğur Boral’ın yanı sıra sarı kart cezalısı Gökhan Süzen karşılaşmada forma giyemeyecekler. Tedavisi tamamlanan Mustafa Pektemek, Almeida, Fernandes, Ersan ve Veli maç kadrosuna dahil edilecek. Samet Aybaba’nın sakatlıkları bulunmamasına rağmen McGregor ve Dentinho’yu ise kadroya almayacağı öğrenildi. Aybaba kalede Cenk Gönen’e şans verecek. Savunmanın solunda Gökhan Süzen’in cezası nedeniyle Emre Özkan, stoper mevkiinde ise Ersan ve Sivok görev yapacaklar. Tedavisi yeni tamamlanan Fernandes, Almeida ve Mustafa’nın karşılaşamaya yedek kulübesinde başlamaları bekleniyor. Fernandes’in yokluğunda orta saha kurgusunun İbrahim Toraman, Veli ve Oğuzhan’dan oluşması tahmin ediliyor.

Takımların muhtemel ilk 11'leri:

Beşiktaş: Cenk, Hilbert, , Sivok, Ersan, Emre , İbrahim, Veli, Oğuzhan, Olcay, Holosko, Niang

Kasımpaşa: Isakson, Yalçın, Sancak, İlhan, Abdurrahman, Kerem, Ernst, İbricic, Kalu, Barış, Tabare

Hakem: Cüneyt Çakır

Stat: İnönü

Yayın: Lig TV Canlı

Saat: 19.00

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder