Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Canlı

23 Mart 2013

Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Canlı

Uefa kupasında 8 takım arasında adını yazırip çeyrek finale kalan Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçını MP Antalyaspor ile deplasmanda 17 mart Pazar günü saat 20:00'da karşılaşacak. Antalyaspor Fenerbahçe maçı herzaman olduğu gibi lig tv canlı izleme keyfini hd kalitesi ile naklen verecektir.

Fenerbahçe lide ile arasındaki puan farkını azaltmak için mutlak 3 puan parolası ve uefa kupasında çeyrek finale kalmanın morali ile maç saatini beklemektedir.

İnternet ortamında Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı lig radyo sitemiz üzerinden dinleme şansına sahipsiniz.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Emre Belözoğlu antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Pierre Webo, tedavi ve özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Mehmet Topal'ın ise tedavisine devam edildi.

Bu antrenmanla Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Antalya'ya hareket edecek.

Antalya Fenerbahçe Maçı Golleri İzle

Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Canlı Dinle

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder