Yahoo Samsung Smart Tv

2 Mart 2013

smart tv
Teknoloji ve medya dünyasında iki büyük şirketlerin gerçek zamanlı ve gelişmiş 'eğlence ve reklam hizmetleri oluşturmak için Samsung ile bir anlaşma duyurdu popüler arama motoru (ve bazen orijinal içerik üreticisi) Yahoo! gibi, yeni girişimler yaratmak için güçlerini birleştirdi Akıllı TV setleri Güney Koreli şirketin mevcut aralığı.

Işbirliği taraflarla, izleyicilerden 'akıllı içerik keşif' ve nişan için potansiyel yeni fırsatlar yaratma aracı olduğu iddia edilen her ikisi de anlaşma başlangıçta göreceği Amerikalı tüketiciler için 'etkileşim görülmemiş bir düzeye' hakkında getireceğini iddia ediyor özellikleri anlaşma başlangıç-up 'programlama ortakları' National Geographic ve Showtime Networks aracılığıyla görünür.

Çifti üzerinde çalıştığı projeler artık tüm Samsung SyncPlus aracılığıyla 'Yahoo Yayın Etkileşimi' platformu ile gömülü olacak Akıllı TV'ler, Samsung'un 2012 hat üzerinde özellikli olacak. Bu hizmetin özellikleri özellikli ek içeriğe erişmek için teklif (TV şovları için) veya fırsatlar (reklamlar, düzenli TV programlama veya reklamları izlerken izleyiciler 'gerçek zamanlı, hızlı içerik' almanızı sağlayan 'SoundPrint otomatik içerik tanıma' sistemi yer alacak ).

Bir başka gelişme doğrudan ticari nokta sırasında pop-up bir yönü, ya da reklamı ürün için kuponlar gibi ilgili teklifler 'şimdi ne olacak' isteyebilir görüntüleme deneyimi, içine 'interaktif reklamlar' dahil planıdır.

Yahoo bağlı TV başkan yardımcısı Ron Jacoby, bu teknolojinin potansiyeli özellikleri şöyle dedi: "ilgi çekici içerik ile TV izlerken birleştirerek, biz izleyicileri eğlendirdi ve bilgilendirilmektedir şekilde değiştirebilirsiniz. İçerik sahipleri, kendi programlama güçlendirir ve reklamverenler kitlelere pazarlama mesajları üzerine onlar teslim anı meşgul izin zorlayıcı aramalar-to-eylem oluşturabilirsiniz. "

"Bugün, tüketicilerin interaktif TV programı yapan vardır daha yaşar: Samsung Electronics Amerika Eric Anderson (içerik ve ürün çözümleri başkan yardımcısı) belirten, ortaklık özetlenmiştir. Biz çok Yahoo! ile ortaklık için mutluyuz ve önümüzdeki yıllarda başarılı bir işbirliği için sabırsızlanıyoruz. "

Yeni potansiyel başka bir dizi sağlayarak anlaşma ile Samsung 2012 Smart TV için özellikler keyfini kullanıcılar, Samsung ve Yahoo, yeni ortaklık yoluyla interaktif görüntüleme yeni gelişmeler açmak mümkün olacak?

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder