Tv de Film ve Dizi İzle

22 Şubat 2013

google tv film izle
Google TV platformu olduğu haberleri bugün kolunda bir kurşun var Google Play mağazasında içerik aç müşterilerine film, TV şovları ve Google destekli TV setleri bile müzik kiralamak veya satın almak için izin kullanılabilir.

Google TV nihayet bazı içerik kazanır

Yeni hizmetler kullanıcılar kiralamak veya satın almak içeriği dahildir Google Play mağazası aracılığıyla ve ayrıca diğer desteklenen Android cihazlarda getirdi içerik paylaşımı sağlayan sağlayacak bir güncelleştirme nezaket gelir.

Google TV hizmeti 2010 yılında kamu geri Unleashed, ama her zaman bir içerik eksikliği ile yaşadı. Yani Google tarafından duyuru çoğu kullanıcı olarak gecikmiş geliyor.

Kullanıcılar çalışan herhangi bir cihaz üzerinde Google TV satın herhangi bir medya içeriğine erişimi olacak Google Film izle ve TV uygulaması .

Güncelleştirme ayrıca abonelik fatura, otomatik güncellemeler, ve akıllı uygulama güncellemeleri gibi girmeleri için yeni özellikler bir ana olsun geliştiriciler için iyi bir haber.

Içerik kütüphanesi iTunes ve Amazon gibi büyük görünmüyor, ancak Google film ve TV şovları "binlerce" vardır diyorsunuz. Ve Google TV sahipleri için, başlıkları herhangi bir sayıda açık kollar ile karşıladı olacaktır.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder