Pc ile hd Kablo Tv İzlemek

9 Şubat 2013


uydu hdtv
Çoğumuz kablo TV için ödemek, bu yıllardır böyle olmuştur. Kablolu televizyon yerel yayın kanalları ve evinize prim programlama hem de sunuyor. Ancak, internet TV siteleri gelişine, size bu hizmet için ödeme aylık fatura hendek mümkün olabilir. Sizin tarafınızdan eğlence bütçenizi düşürebilmek iyi bir şans var çevrimiçi tüm favori gösterileri izlerken .

Temel kablo çok geniş değildir. Böyle HBO, Showtime, Starz, Cinemax ve daha fazlası gibi premium kanalları ekleyerek başlamak, ancak faturaları eklemeye başlayabilirsiniz. İşin gerçeği bu insanların çoğu bile temel kablo için ödeme kanallarının büyük çoğunluğu izlemek asla. Genellikle insanlar bir aylık ödeme içeriğin büyük çoğunluğu için vaktim yok.

İnsanlar sevdikleri şovları var ve onlara sopa. Senin gibi hizmetler bakmak sonra düzenli olarak izlemek, ve gösterir düşünün Hulu , Amazon Instant Video ve Netflix bu gösterileri kendi akışı kitaplıklarında kullanılabilir olup olmadığını görmek için. Eğer filmlerin çoğunu ve bu hizmetlerden birini veya birkaçını aracılığıyla mevcuttur görüntülemek gösterir göreceksiniz Şanslar.

Sizin internet bağlantısı düşündüğünüzden daha güçlüdür. En yüksek hızda bağlantı gibi gibi World of Warcraft gibi web, e-posta ve hatta oynarken grafik yoğun oyunlar sörf gibi diğer internet ile ilgili faaliyetler etkilemeden yüksek çözünürlüklü filmleri ve TV şovları akarsu yeteneğine sahiptirler. Bir katı internet bağlantısı kolayca bir kablolu televizyon bağlantısı kaldırmış.

Size kablo TV izleme ortadan kaldırmak ise, bir bilgisayar monitörü üzerinde gösterileri izlerken sınırlı olacağını düşünüyorum. Bu böyle değil. Birçok televizyon şimdi böyle Hulu ve Netflix gibi hizmetler doğrudan akış gösterir yeteneğine sahip. TV'nizin bu özelliği yoktur bile, böyle bir Google TV, Roku veya Apple TV kutusu gibi bir cihaz küçük bir yatırım sizin kümesine doğrudan akış gösterileri sunabilirsiniz.

Bizim internet TV karşılaştırma yorumlanan bu servislerden bazıları için bir aylık ücret taşımak veya bir premium üyelik seçeneği var. Örneğin, Hulu Hulu Plus adlı bir prim hizmet vardır. Bu yazı zamanda, Hulu Plus ücreti $ 7.99 aydır. Netflix 'zamanlı aktarım servisi için aylık ücret ayrıca $ 7.99.

Da Amazon Anında Video gibi diğer hizmetler başına ödeme programı modeli vardır. Dolayısıyla, yalnızca istediğiniz gösterileri satın ziyade bir hizmet akışı için aylık ücret ödeyebilirsiniz. Hatta iTunes üzerinden TV şovları ve filmler satın almak veya kiralamak olabilir.

Streaming TV Eğer öncelikle izlemek gösterileri sonra tüm kablo için ödeme büyük yayın ağlarından birine (NBC, CBS, ABC ve FOX), üzerinde iseniz, bir kenara gösterir biraz gereksiz olduğunu. Dijital over-the-air yayın sinyalleri 2009 anahtarı olduğundan, çoğu televizyon pazarlarında yüksek çözünürlüklü havasında üzerinden ücretsiz bu programları yayınlanıyordu. Bu sinyalleri almak için özel bir alıcı satın almak gerekebilir, ama hiçbir aylık fatura ya da sözleşme taşıyan bir kerelik satın alma var.

İşin gerçeği kablo televizyon overpriced ve faturaları ödemek çoğu insan onlar için ödeme gösterileri yüzde 90'i izlemek kalmamasıdır. Internet TV siteleri size aylık faturaları birini ortadan kaldırabilir eğlence için harika bir alternatif sunar. Eğlence bulmak için nereye kadar çok seçenek ile, kolayca aylık kablo fatura yerini alabilir ve sadece gerçekten izlemek istediğiniz gösterileri için ödeme yaparsınız.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder