Eğlenceli İnternet Radyo Dinle

23 Şubat 2013

internet radyo kurmakSöz verdiğimiz gibi gerçi biraz geç oldu ama bilgi paylaşımın geç yada erkeni olmaz değilmi arkadaşlar. Burada vahşi ve ilkel Radyo için ayar yapabilirsiniz yolları bir sürü vardır, ya da hemen hemen en sevdiğinizi nternet radyo istasyonları herhangi:

SHOUTcast
Yoluyla Öncelikle, çoğu Internet radyo istasyonları akışı SHOUTcast (okuma SHOUTcast hakkında daha Wikipedia'da). SHOUTcast sağ sitenin ön sayfasında erişilebilen kendi yazılımı aracılığıyla yayın tüm istasyonları bir geçerli dizini tutar. Sadece giriş "Vahşi Ve İlkel" ve oyuncu ile tam sonuca yönlendirilirsiniz. Ekran görüntüsü bakınız:

Ayrıca, SHOUTcast ile entegre Winamp birçok kişi Windows ve Linux makinelerinde kullanmak ücretsiz bir çoklu-platform medya oynatıcı. Aslında, dinleyicilerin çoğunluğu vahşi ve ilkel Radyo tune-in Winamp ile bunu söyledi. Ve uygulama mağazaları da mobil cihazlar için kullanılabilir ücretsiz, çapraz platform SHOUTcast uygulamalar unutma.

iTunes
iTunes kullanıcıları, burada kolay, tüm gün erişim için kenar çubuğuna karasal Radyo eklemek için basit bir öğretici olduğunu:


ITunes açıkken, menü çubuğunda Gelişmiş'i tıklatın> Aç yayın. Bu URL'yi http://67.212.160.34:8417/ yapıştırın ve Tamam'ı tıklatın. O budur! Eğer bu şekilde eklemek herhangi bir istasyonu orada görünmez unutmayın Kütüphane etkin Radyo varsa. Ben "Radyo" adlı bir çalma listesi oluşturulur ve hızlı erişim için orada istasyonu eklemek var. Mantıklı? Tabii ki öyle.

TuneIn Radyo - Eğer bir iOS kullanıcı (iPhone, iPad, iPod Touch) iseniz, ücretsiz SHOUTcast uygulaması, daha iyisi, benim favori yukarıda bahsedilen ya da kullanmak isteyeceksiniz.

TuneIn
Eğer ofiste konum ve bir stand-alone program yerine bir web tarayıcısı ile vahşi ve ilkel Radyo için ayarlamak istiyorsanız, o zaman TuneIn (çok SHOUTcast gibi) sizin için! Yine, web sitesine gidin ve bir arama yapmak "karasal radyo yayını." Sayfa bu gibi görünüyor:

Ne TuneIn hakkında süper bir hesap oluşturmak ve herhangi bir bilgisayardan favori istasyonlarınıza erişebilirsiniz olduğunu, her yerde internet bağlantısı var. Ama TuneIn sadece uzakta her hizmet darbeler nereye çapraz platform mobil uygulama! Size bir uyku zamanlayıcısı ve (Pro kullanıcı için) bir kayıt fonksiyonu da dahil olmak üzere, bir devlet o 'sanat radyo istediğiniz her şeyi var.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder