Canli Tüm Tv Kanallari İzle

26 Şubat 2013

İnternet televizyon (aksi Internet TV veya Online TV olarak da bilinir) bir dijital dağıtım ve televizyon üzerinden içerik internet ortamında sağlanmaktadır. diğer karasal yayın ile karıştırılmamalıdır Web televizyon şirketler ve bireyler, ya da geniş bir yelpazede tarafından oluşturulan kısa programlarda veya videoları - İnternet protokol  televizyon yayıncıları tarafından kullanılmak üzere gelişmekte olan internet teknolojisi standardıdır.

internnet tv izle
Bazı İnternet televizyon olarak bilinen catch-up TV . İnternet Televizyon genellikle büyük geleneksel televizyon yayıncıları tarafından streaming video teknolojisi ile internet üzerinden televizyon şovları ve diğer video içeriği teslim kapsayan genel bir terimdir.

O içerik sunmak için kullanılan bir teknolojidir tarif etmez İnternet protokol televizyon İnternet televizyon gibi hizmetler aracılığıyla çok popüler hale gelmiştir RTÉ Oyuncu yılında İrlanda , BBC iPlayer , 4oD , ITV Player (ayrıca STV Oyuncu ve UTV Oyuncu ) ve Talep Beş yılında İngiltere , Hulu yılında Amerika Birleşik Devletleri ; Nederland 24 yılında Hollanda ; ABC iView ve Avustralya'da Canlı TV de Avustralya ; Tivibu yılında Türkiye'de . Bkz İnternet televizyon sağlayıcıları listesine sitemizden ulaşabilirsiniz.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder