Canlı Hd Tv Nasıl İzlenir

13 Şubat 2013

İnternet oldukça nispeten yeni bir olgudur. Ama kanının aksine, internet zaten bir süredir var olmuştur. Internet sivil kullanım sadece 1990'larda etrafında ortaya iken, askeri bir araç olarak kısa sürede 1960 olarak zaten mevcut.

İnternet geliştirilmiştir beri film ve tv kanalları yayınların içeriği izlemek için çerçeve aslında mevcut olmuştur. Bu teknoloji her zaman var olmuştur, çünkü onlar bunu nasıl geliştirebileceğimizi genellikle yukarı programcıları oldu.

Çılgın bir büküm, video ve tv film seyretmek için teknoloji paylaşımı ve alanların en olası az gelişmiş gerçek zamanlı aktarım sayesinde sizlere ulaşım sağlamaktadır. Çünkü online video ve film satmak için ihtiyaç, onlar bilinçaltında herkes hala bu güne kadar istifade olduğunu internetten video iyileştirmeler yaratmayı başardık.

Muhtemelen internet üzerinden mümkün televizyon izlerken yapılan en büyük devrim sitesi YouTube açılmasıdır. Bu web sitesi 2005 yılında halka açıldı. YouTube onlar dünya çapında kişilerle paylaşılamaz böylece insanlar kendi video yüklemek için izin verir.

Başlangıçta, YouTube kişisel videoları paylaşma hakkında sadece hepsi bu. Ama muhtemelen birçok yaygara, belli TV şovları bölüm bu sitede popüler turistik haline gelmiştir. Bu bazı üreticiler denemek ve bu videoların bazıları aşağı çekmek yol açmıştır, ancak duvar yazıları zaten.

Bu bölüm kopya popülaritesi canlı TV filmler gösteren canlı bir şey olabileceğini kanıtlar göz kamaştırıcı. Ve bu beyanı doğrudur, bazı kanallar çevrimiçi gösterileri bazı göstermeye başladı ve bazı canlı streaming hizmetleri de çünkü bu eğilimin ortaya çıkmıştır

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder