Canli Hd Tv Nerede İzlenir

1 Kasım 2012

Hd TV size bu hizmeti akışı izlemek gösterirse İnternet TV sitesi sizin için uygun olan seçerken dikkat edilmesi gereken ilk şey. Her site farklı gösterir akışı haklara sahiptir. Hiçbir hizmet, her TV programı akışı haklara sahiptir. Bu talihsiz, ama bu sadece böyle.

Birçok Hd Tv şebekeleri münhasıran kendi içerik akışı siteleri var. Diğer siteler birden fazla kaynaktan gelen akış gösterileri için çeşitli ağ ve stüdyoları ile fırsatlar müzakere var. O zaman bile, mevcut gösterir liste kapsamlı değildir.

Tüm izlemek istediğinize bağlıdır. Eğer bir retro TV aşığı iseniz, klasik gösterileri tüm serisi gibi Netflix gibi hizmetler mevcuttur. Bugünün isabet drama en son bölümlerini içine iseniz, Hulu ve ağ barındırılan hizmetler gibi siteler akışı gösterir TV'de havanın bugün. Eğer büyük stüdyoları destek yoktur bağımsız içerik arıyorsanız, örneğin YouTube ve Justin.tv gibi hizmetler sadece aradığınız şey olabilir.

Biz aşağıdaki kriterlere göre internet hd tv siteleri yapmıştır sıralanmış:

Içerik
Internet TV siteleri seçiminde temel belirleyici faktör sitede içerik türüdür. Sitede ne istediğinizi yoksa, tabii ki orada çok zaman harcamak istemiyorum. Senin çıkarlarını tatmin etmek için içeriği daha geniş olacak şekilde birden fazla ağ içeriği olan bir site seçin.

Kullanım Kolaylığı
Bu internet TV siteleri kullanımı kolay son derece önemlidir. TV izlemek zor olmamalı, sitenin tasarımı sizin sevdiğiniz programları bulmanıza yardımcı olmak için sezgisel bir oyuncu ve doğru arama sistemi ile basit olmalıdır, yani.

Reklâm
Eğer ücretsiz TV istiyorsanız, hatta internet üzerinden, reklam ile katlanmak zorunda. Bununla birlikte, reklamlar, çok sık uygunsuz veya yaygın olmamalıdır.

Özellikler
Siz internet TV izlerken keyifli bir deneyim olması için sadece Play butonuna daha fazlasına ihtiyacınız var. Bu detaylar, yüksek çözünürlüklü ve sık kaydetmek arkadaşlarınıza video gönderin ve deneyimi çok daha iyi yapmak bir kullanıcı topluluğuna katılmak için yeteneği gibi diğer özellikler.

Yardım ve Destek
Bir internet TV hizmeti kullanımı kolaydır, ama işler yolunda gitmiyor olması halinde, yardım almak için birkaç farklı şekilde ihtiyacımız var. SSS ve e-posta desteği standart, ama sorunları olduğunda birçok site diğer yardım kaynakları sunuyoruz.

Iyi internet tv sitesi bu unsurların doğru kombinasyonu var. Ancak, bunların hiçbiri mükemmel değildir, bu nedenle en önemli özellikleri ne olduğunu bildiğinizden emin olun ve buna göre seçin. Bunu yaptığınızda, istediğiniz zaman favori gösteriyor izlemek için hazır olacaksınız.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder